Despre noi

Studio de arhitectură de interior

 

SHIKO design

 Suntem o echipă creativă de designeri de interior care oferă servicii de amenajare pentru spații rezidențiale și comerciale. Aspirația nostră este să redăm confortul și maxim de eficiență și armonie oricărui interior. Ne remarcăm prin flexibilitate în toate particularitățile de stil, forme și materiale. De aceea suntem deschiși în materializarea dorințelor tale prin experiență și cunoștințele noastre. Dorim să te ajutăm ca parcursul renovării să fie o experiență plăcută și lipsită de griji suplimentare iar rezultatul final să fie exact la ce ai visat.

Echipa shiko

Echipa SHIKO

xczccd

Cristina Șincarenco

Arhitect de interior

Absolventă a Universității de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu

dds

Ana Chiurcciu

Graphic designer

sdsd

Nicolae Cebotarencu

Inginer​

Absolvent a Universității Politehnică din București

Recenzii

Veronica D.

5/5
I-am plăcut din prima clipa: deschisi, seriosi, atenți la detalii si nu in ultimul rand, implicati in ceea ce faceau. Au venit cu multe idei frumoase, dar le-au primit cu bratele deschise și pe ale noastre. Ne bucurăm mult ca am colaborat cu ei, a fost un proiect reușit.
Ii recomandăm cu căldură si le dorim mult succes in proiectele viitoare!
 

Mihaela I.

5/5
Am reamenajat impreuna, “de la zero”, un apartament de 3 camere si inca de la prima intalnire ne-a placut de ei. Oamenii sunt seriosi si au ramas implicati pe toata durata proiectului. Pentru noi a fost prima amenajare majora si suntem foarte recunoscatori Adinei pentru toata disponibilitatea si toate panicile pe care ni le-a calmat.
Randarile ne-au cucerit! In ele au incorporat si ideile noastre si nu am mai schimbat decat mici detalii pana la final.
Spatiul nu prea generos a fost foarte bine gandit astfel incat sa avem cat mai multe spatii de depozitare, si in acelasi timp sa ramana si aerisit.
Recomandarile de finisaje si accesorii au fost mid to high range. Cu unele ne-am depasit (asumat) bugetul, pentru ca ne-au incantat, sau pentru ca diferenta de calitate ne-a convins, dar unde a fost cazul ne-au oferit alternative si am apreciat aceasta flexibilitate.
Ne place mult cum a iesit si ne simtim tare bine in casuta noastra! Va multumim pentru tot!

Ana-Maria L.

5/5
Recomand cu toata caldura echipa Shiko Design. Ne-au inteles din prima stilul astfel ca proiectul propus a fost primit de noi cu mult entuziasm, iar pe parcursul lucrarilor am avut parte sprijinjul lor in orice moment. Cristina este o adevarata profesionista si un om cald si bland.

Gabriela C.

5/5
Am cautat o echipa care intelege nevoia noastra, sunt deschisi spre solutii practice, flexibili in abordare si care pun clientul in centrul activitatii lor. Un punct important a fost reprezentat de a avea furnizori profesionisti, care lucreaza impecabil din prima si care respecta termenele. Am gasit toate acestea la Shiko Design Interior. A rezultat o colaborare frumoasa, un proiect care ne place foarte mult, o implementare uniforma. Ii recomandam cu drag si cu siguranta vom mai colabora! 

Waseem B.

5/5
The team is attentive to small details, really passionate about designing, very understanding and patient. They have designed one astonishing apartment for me and there is no question they will design the 2 projects coming this year.
10/10 🌹🔥
 

Loredana S.

5/5
Un proiect desfasurat cu maxima seriozitate si profesionalism pe intreg parcursul. Am primit o multime de idei si solutii dintre care am avut de ales pentru ca la final totul sa fie pe placul nostru. Va multumim din suflet! 

Mihaela M.

5/5
The eye for simplicity, elegance and respectul attitude towards client’s needs. Also, flexibility and prompt help in dealing with unforseen details. Shiko is the professional designer anyone needs in tough moments. 

Adrian A.

5/5
Am colaborat foarte eficient cu firma de Design. Concepția am aprobat-o din start, aproape integral, deoarece au înțeles exact așteptările mele, m-au consiliat profesionist și la obiect și m-au asistat pentru achiziții indicându-mi cei mai buni furnizori. Recomand cu căldură!
 

Madalina P.

5/5

Recomand cu drag! Ne-am inteles din prima cu Cristina. A venit cu niste idei potrivite pe nevoile noastre si ne-a citit gandurile la cateva propuneri pe care le aveam si noi si le-a integrat mult mai bine decat ne-am fi imaginat si vizualizam noi camera. In plus, ne-a ajutat cu contacte si suport la fiecare pas, totul pentru un pret decent.

Iulia P.

5/5

Experiența de a lucra cu această echipă a fost una extraordinară! Cristina a avut idei foarte bune pe care am putut să le punem și în practică, știind să maximizeze și să pună în evidență fiecare colț al casei. Recomand acestă echipă tuturor celor care vor să lucreze cu nisțe profesioniști!

Marius V.

5/5

Tineri cu energie si idei bune. Reteta perfecta pentru un design interior reusit.

call
whatsapp