Despre noi

Studio de arhitectură de interior

 

SHIKO design

 Suntem o echipă tânăra și creativă de designeri de interior care oferă servicii de amenajare pentru spații rezidențiale și comerciale. Aspirația nostră este să redăm confortul și maxim de eficiență și armonie oricărui interior. Ne remarcăm prin flexibilitate în toate particularitățile de stil, forme și materiale. De aceea suntem deschiși în materializarea dorințelor tale prin experiență și cunoștințele noastre. Dorim să te ajutăm ca parcursul renovării să fie o experiență plăcută și lipsită de griji suplimentare iar rezultatul final să fie exact la ce ai visat.

Echipa shiko

Echipa SHIKO

xczccd

Cristina Șincarenco

Arhitect de interior

Absolventă a Universității de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu

dds

Adina Gozu

Arhitect de interior

Absolventă a Universității de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu

sdsd

Nicolae Cebotarencu

Inginer​

Absolvent a Universității Politehnică din București

Recenzii

Waseem B.

5/5
The team is attentive to small details, really passionate about designing, very understanding and patient. They have designed one astonishing apartment for me and there is no question they will design the 2 projects coming this year.
10/10 🌹🔥
 

Adrian A.

5/5
Am colaborat foarte eficient cu firma de Design. Concepția am aprobat-o din start, aproape integral, deoarece au înțeles exact așteptările mele, m-au consiliat profesionist și la obiect și m-au asistat pentru achiziții indicându-mi cei mai buni furnizori. Recomand cu căldură!
 

Madalina P.

5/5

Recomand cu drag! Ne-am inteles din prima cu Cristina. A venit cu niste idei potrivite pe nevoile noastre si ne-a citit gandurile la cateva propuneri pe care le aveam si noi si le-a integrat mult mai bine decat ne-am fi imaginat si vizualizam noi camera. In plus, ne-a ajutat cu contacte si suport la fiecare pas, totul pentru un pret decent.

Iulia P.

5/5

Experiența de a lucra cu această echipă a fost una extraordinară! Cristina a avut idei foarte bune pe care am putut să le punem și în practică, știind să maximizeze și să pună în evidență fiecare colț al casei. Recomand acestă echipă tuturor celor care vor să lucreze cu nisțe profesioniști!

Marius V.

5/5

Tineri cu energie si idei bune. Reteta perfecta pentru un design interior reusit.

call