Shiko Design

Un spațiu care te reprezintă e ca o oglindă a identității tale. Și spațiul tău se poate transforma conform dorințelor tale cu ajutoru echipei nostre.

Design-ul de interior nu trebuie să fie costisitor și complicat! Acesta poate să fie realizat în cel mai eficient și personalizat mod. De aceea am creat o varietate mare de oferte accesibile tuturor și adaptabile propriile preferințe.

SHIKO design

Orice spațiu are potențialul de a atinge nivelul maxim de confort, eficiență și eleganță. Considerăm că printr-o colaborare constructivă putem materializa conceptul propriu de spațiu ideal.

 

Servicii

Servicii


Serviciul oferit de arhitectul de interior se calculează pe metru pătrat al suprafeței utile. Vă punem la dispoziție trei oferte în funcție de complexitatea serviciilor oferite:

Masurare spatiu

1. Întocmire de relevee (măsurarea spațiului, a tuturor detaliilor și realizarea unui plan 2D).

Imagini 3D fotorealiste

4. Întocmire de imagini 3D fotorealiste pentru fiecare spațiu/încăpere. Imaginile conțin cât mai precis : mobilierul, corpurile de iluminat și texturile care vor fi puse în operă. * Randările redau imaginea 3D fotorealistă care tinde să fie realizată la finalul lucrării. * Randările se pot și se vor adapta gusturilor beneficiarului, cu posibilitatea de a se face maxim 3 modificări însemnate.

Intocmire planuri

2. Găsirea unei soluții funcționale ale spațiului și realizarea planurilor ce includ: - modificarea spațiului existent -plan pardoseală - plan mobilat detaliat - planul electric - vederi ale pereților în caz de necesitate

Proiectarea mobilierului personalizat

5. Proiectarea 2D/3D (după necesitate) a mobilierului personalizat.

Devizul produselor

3. Devizul tuturor produselor (corpuri de iluminat, mobilier, accesorii, finisaje, etc.). Acesta va conține prețul produsului, magazinul de unde provine precum și disponibilitatea acestuia la momentul furnizării devizei. Bugetul asupra acestora fiind transparent și prezentat beneficiarului pe parcursul proiectului.

Vizite si instructiuni santier

6. Se oferă instrucțiuni de executare a proiectului, vizite regulate pe șantier cu supravegherea fiecărei etape.